Mr. I. van Baaren

Inge van Baaren, geboren 30 december 1985 te Papendrecht, studeerde Nederlands recht aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Ze werd beëdigd bij de Rotterdamse balie in januari 2013. Ze is de oudste dochter van mr. P. van Baaren. de oprichter van het kantoor. Sr. die buitengewoon deskundig is, kan bij tijd en wijlen brommerig zijn. De inbreng van mr. Inge van Baaren laat een frisse wind door het kantoor waaien.

Mr. Inge van Baaren houdt zich, net als haar vader, bezig met de algemene praktijk. Het gaat hierbij om sociaal verzekeringsrecht, bestuursrecht, huurrecht, arbeidsrecht, familierecht, strafrecht; kortom alles wat met bezwaarschriften, dagvaardingen en verzoekschriften te maken heeft. Mr. Inge van Baaren geldt voorts als specialist op het gebied van slachtoffers, althans daar waar letsel is. Dit geldt zowel voor het strafrecht als het civiel recht. Inge heeft hart voor de zaak en voor haar cliënten. Inge is juridisch sterk, verkoopt geen onzin, een persoonlijkheid die altijd pal staat voor haar cliënt en die tracht een optimaal resultaat te behalen.

Bijzonderheden: Inge heeft naast de Nederlandse ook de Zwitserse nationaliteit en spreekt vloeiend Zwitsers-Duits. Ze is een fanatiek hockeyster, en is tegenwoordig ook op de golfbaan te vinden. Inge was sportvrouw van het jaar 2007 in haar geboortestad.

Inge is voor alles een goede advocaat.